Informatie

Laatste wensen

 

Een overlijden komt vaak onverwachts. Nabestaanden moeten moeilijke keuzes maken over wat de wens van de overledene was. Wanneer hier niet of nauwelijks over gesproken is, zijn het moeilijke keuzes.

Begraven of cremeren? Massief houten kist of toch een witte uitvaartkist? Welke liederen moeten ten gehore gebracht worden? Waar moet de opbaring plaatsvinden? Rouwkaart? Na de plechtigheid koffie of een borrel?

Zomaar wat vragen welke naar boven komen tijdens het regelen van een uitvaart.

 

Wensenboekje

Anny Munneke Uitvaartverzorging biedt u een persoonlijk wensenboekje aan. U kunt daarin uw wensen vastleggen voor later. Uw nabestaanden hoeven zo niet te gissen naar wat u gewild zou hebben.

Bij het invullen van het boekje kunnen vragen naar boven komen over invulling van de uitvaart. Wij helpen u graag om de mogelijkheden met u door te nemen.

 

Een exemplaar van het boekje kunt u via het contactformulier aanvragen. Vermeld daarin uw naam en adres, zodat wij u een wensenboekje kunnen toezenden.

Wensenboekje Uitvaart Laatse wensen

Muziekkeuze

 

Tijdens een uitvaart kan muziek een belangrijke bijdrage leveren. Bij een kerkelijke uitvaart wordt veelal gekozen voor geestelijke liederen ter bemoediging en troost. 

 

Bij een crematieplechtigheid is het mogelijk om muziek uit te zoeken welke in hun database staan. Voor een overzicht hiervan en muziekfragmenten te beluisteren kunt u terecht op:

 

Muziekboek Uitvaartcentrum Oost-Groningen

Muziekboek de Boskamp

 

Uitvaart Veendam Winschoten Stadskanaal Emmen

Anny Munneke